MYYNNISSÄ Rantalakeuden lukijamatka Cats musikaaliin


Lataa esite tästä.

Matka-aika: 13. – 15.4.2018 (2 yötä)

Matkakohde: Tampere

Ryhmän koko: 30–50 henkilöä

Matkan aikataulut:

Perjantai 13.4

Lähtö päivällä Kempeleestä, Tyrnävän ja Limingan kautta Tampereelle. Saavumme illalla Tampereelle ja majoitumme Tampereen keskustassa sijaitsevaan upeaan Solo Sokos hotel Torniin. Päivällisen nautimme hotellissa.

Lauantai 14.4

Aamiainen hotellissa. Tutustumme yhdessä Finlaysonin alueeseen (ei opastettu), jonka jälkeen vapaata aikaa iltaan saakka. Illalla klo 19 alkaa Tampereen Teatterissa matkan kohokohta, Cats musikaali. Väliajalla nautimme kahvin ja leivoksen.

Sunnuntai 15.4

Aamiainen hotellissa. Lähtö Tampereelta takaisin kohti lakeuksia. Matkalla pysähdymme nauttimaan lounasta (omakustanteinen).


Hintaan sisältyy:

- Bussikuljetukset ohjelman mukaisesti

- Majoitus jaetussa 2hh 2 yötä

- Aamiaiset x2, päivällinen x1, väliaikatarjoilu teatterissa

- Teatteriliput Cats musikaaliin (permannolla)

- Rantalakeuden edustajat mukana matkalla

Matkan hinnat edellyttävät vähintään 30 matkustajaa.


 

Matkan hinta: 399 € / henkilö

Laskutuslisä 15 € / lasku lisätään matkan hintaan.

1hh lisämaksu 110e.

 

Musikaali Cats

Tampereen Teatterille myönnettiin lupa valmistaa maailmankuulusta musikaalista oma, ainutlaatuinen versio! Tähän upeaan tilaisuuteen tarttui ohjaajaGeorg Malvius, jonka luotsaamana on syntynyt myös Tampereen Teatterin kaksi viimeisintä yleisön ja kriitikkojen rakastamaa menestysmusikaalia,Les MisérablesjaSugar – Piukat paikat.

Catson valtava musikaali-ilmiö. Vuoden 1981 ensi-illan jälkeen se on rikkonut kaikki ennätykst, ja sen on nähnyt lähes 80 miljoonaa katsojaa ympäri maailman.

Esityskieli suomi. Tekstitys englanniksi ja suomeksi. Esitys sisältää voimakkaita valoefektejä.


Hotellitiedot: Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu Hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille. Moderni, huimaan 88 metrin korkeuteen yltävä hotellitorni ja siihen yhdistyvät vanhat veturitallit luovat parhaat puitteet kokea Tampereen kiehtova tarina. Ylimpänä, 25. kerroksessa sijaitseva Moro Sky Bar kattoterasseineen on jo muodostunut suosituksi kohtaamis- ja näköalapaikaksi Manseen ja maailmalle.


Ilmoittautumiset: 22.2.2018 mennessä Oulun Matkatoimistoon.

Puh. 08-336900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi


Matkan maksaminen:

Koko matkan maksu 5.3.2018 mennessä. Halutessasi voit maksaa matkan luottokortilla (Visa ja Mastercard). Luottokorttilisämaksu 1 %.

 

Muutos ja peruutusehdot:

Ennakkomaksun eräpäivän jälkeen peruutuskulut ennakkomaksun verran, loppumaksun eräpäivän jälkeen 100 %. Suosittelemme kattavaa matkustajavakuutusta matkalle.

 

Peruutustilanteissa lääkärintodistus tulee toimittaa viipymättä matkatoimistoon.

 

Nimenmuutokset ovat kuluttomia loppumaksun eräpäivään saakka. Sen jälkeen perimme toimistokulun, jonka lisäksi mahdolliset yhteistyökumppanin perimät muutoskulut.

Toimistokulumme on 50eur/hlö, jota ei palauteta muutos- eikä peruutustilanteissa. Emme palauta myöskään laskutuslisää.

 

Lisätietoja:

Hinnat perustuvat tarjousta tehtäessä voimassaoleviin hinnastoihin. Niiden muuttuessa varaamme oikeuden muuttaa tarjousta uusien hinnastojen mukaisiksi. Hinnat ovat sitoumuksetta, samoin aikataulut.

 

Kyseessä on valmismatka, johon sovelletaan erityisehtoja. Oulun Matkatoimiston valmismatkojen lisä- ja erityisehdot ovat nähtävissä nettisivuillamme http://www.oulunmatkatoimisto.fi/matkaehdot.7.html

Jos teillä ei ole mahdollisuus tutkia ehtoja nettisivuiltamme, voitte tiedustella ehtoja toimistostamme.

 

Verot ja valuuttakurssit tarkistetaan tarjouksen yhteydessä, kolme viikkoa ennen matkaa ja lipunkirjoituksen yhteydessä. Matkat tehdään linja-autolla ja kuljetusmuodon erikoisluonteesta johtuen matkanjärjestäjällä on oikeus korottaa hintoja sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli lentohinnoissa, polttoainemaksuissa tai viranomaisten vahvistamissa lentoveroissa tapahtuu muutoksia.

 

Matkaterveisin,

 

OULUN MATKATOIMISTO OY

Kirkkokatu 11 A 9

90100 Oulu

08-336900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi


< Takaisin edelliselle sivulle