MYYNNISSÄ Unohtumaton matka Krakovaan ja Auschwitzin keskitysleirilleMatka-aika: 5. – 10.4.2018 (5 yötä)

 

Lentoaikataulut:

Oulu Helsinki 1730 – 1830

Helsinki Krakova 2025 – 2125

Krakova Helsinki 1025 – 1315

Helsinki Oulu 1405 – 1505

 

Matkaohjelma: 

Torstai 5.4.2018

Oulun Matkatoimiston edustaja on teitä vastassa Oulunsalon lentokentällä klo 16 alkaen. Lentomme lähtee Oulusta klo 17.30. Helsingissä vaihdamme konetta, saavumme Krakovaan paikallista aikaa klo 21.25. Bussikuljetus hotellille ja majoittuminen.

Perjantai 6.4.2018

Aamiaisen jälkeen lähdemme vanhan kaupungin kävelykierrokselle suomenkielisen oppaan johdolla. Vanhan kaupungin kiertokävelyllä tutustutaan tärkeimpiin historiallisiin nähtävyyksiin: puolustusmuuri, Kuninkaan tie, keskiaikainen tori Verkahalleineen, Marian kirkko, Jagelloinian yliopisto ja Wawelin linna ja sen piha kuuluvat kierroksen antiin. Käymme tutustumassa Wawelin linnaan myös sisältä. Iltapäivä vapaata aikaa tutustua omatoimisesti Krakovaan tai tehdä vaikkapa ostoksia.

Lauantai 7.4.2018

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla kohti Auschwitzia, jonne on noin 70km matka Krakovasta. Auschwitz oli toisen maailmansodan aikainen saksalaisten käyttämä suurin keskitysleiri, joka ei sovi herkille ihmisille käyntikohteeksi. Vierailemme myös Birkenaun museoalueilla. Retken kesto noin 5-6 tuntia. Iltapäivällä palaamme takaisin Krakovaan ja ilta vapaata aikaa omatoimiselle illalliselle.

Sunnuntai 8.4.2018

Aamiaisen jälkeen lähdemme noin 15km matkan päähän Krakovasta, Wieliczkan kuuluisaan suolakaivoskaupunkiin. Unescon Maailmanperintölistalla oleva historiallinen kaivon tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, Kaivoksen sadoista käytäväkilometreistä yleisöreitti noin2 km, kesto n 1.5-2tuntia tahdista riippuen. Kierroksen aikana nähdään mm. upea Kingan kappeli suolasta veistettyine alttaritauluineen ja kattokruunuineen sekä tutustutaan ikivanhan kaivoksen toimintaan. Kaivoksessa on edelleenkin toimiva sanatorio (suolapitoinen hengitysilma, vrt. nykyaikaiset suolahuoneet). Retken kesto noin 4 tuntia. Retki ei sovi heikkojalkaisille, kaivokseen laskeudutaan puuportaita, kävelyä epätasaisilla käytävillä joissa myös portaikkoja välissä. Iltapäivällä palaamme takaisin Krakovaan ja ilta vapaata aikaa omatoimiselle illalliselle.

Maanantai 9.4.2018

Aamiainen hotellissa. Koko päivä vapaata aikaa tutustua Krakovaan.

Tiistai 10.4.2018

Aamiainen aikaisin hotellissa, jonka jälkeen kuljetus lentokentälle. Lentomme lähtee Krakovasta klo 10.25, vaihdamme nopeasti konetta ja Ouluun saavumme klo 15.05.


Hintaan sisältyy:

- Lennot Finnairin reittikoneella turistiluokassa

- Majoitus jaetussa 2hh 5 yötä

- Aamiaiset hotellissa

- Retket suomeksi opastettuina

o Krakovan kaupunkikiertokävely, sisältäen vierailun Wawelin linnaan

o Auschwitz-Birkenau

o Wieliczka suolakaivoskaupunki

- Lentokenttäkuljetukset Krakovassa

- Verot ja viranomaismaksut

- 1 matkalaukku ruumaan /hlö

- Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja mukana matkalla

Matkan hinnat ja toteutuminen edellyttävät vähintään 20 matkustajaa.


 

Matkan hinta:

995 € / henkilö

1hh lisämaksu 166€/ 5 yötä.

 

Laskutuslisä 15€/lasku lisätään matkan hintaan.


Hotellitiedot:

Hotelli Logos *** / ul. Szujskiego 5, 31-123 Kraków

Hotelli sijaitsee noin 500m vanhan kaupungin torilta rauhallisella sivukadulla, huoneet ovat pienehköjä mutta kodikkaita ja toimivia. Hotellissa on aulabaari, sauna (moduli) ja kellariravintola. 

Matkan maksaminen:

Ennakkomaksu 200e/hlö varauksen vahvistuksen yhteydessä. Loppumaksu kuusi viikkoa ennen matkaa, ellei yhteistyökumppanimme toisin ilmoita. Halutessasi voit maksaa matkan luottokortilla (Visa ja Mastercard). Luottokorttilisämaksu 1 %.

 

Muutos ja peruutusehdot:

Ennakkomaksun eräpäivän jälkeen peruutuskulut ennakkomaksun verran, loppumaksun eräpäivän jälkeen 100 %. Suosittelemme kattavaa matkustajavakuutusta matkalle.

 

Peruutustilanteissa lääkärintodistus tulee toimittaa viipymättä matkatoimistoon.

 

Nimenmuutokset ovat kuluttomia lentolippujen lipunkirjoitukseen saakka. Sen jälkeen perimme toimistokulun, jonka lisäksi mahdolliset yhteistyökumppanin perimät muutoskulut.

Toimistokulumme on 50eur/hlö, jota ei palauteta muutos- eikä peruutustilanteissa. Emme palauta myöskään laskutuslisää.

 

Ilmoittautumiset Oulun Matkatoimistoon 22.1.2018 mennessä.

Puh. 08-336900 myynti@oulunmatkatoimisto.fi

Nimet tulee ilmoittaa siinä muodossa kuin passissa.


 

Lisätietoja:

Hinnat perustuvat tarjousta tehtäessä voimassaoleviin hinnastoihin. Niiden muuttuessa varaamme oikeuden muuttaa tarjousta uusien hinnastojen mukaisiksi. Hinnat ovat sitoumuksetta, samoin aikataulut.

 

Kyseessä on valmismatka, johon sovelletaan erityisehtoja. Oulun Matkatoimiston valmismatkojen lisä- ja erityisehdot ovat nähtävissä nettisivuillamme http://www.oulunmatkatoimisto.fi/matkaehdot.7.html

Jos teillä ei ole mahdollisuus tutkia ehtoja nettisivuiltamme, voitte tiedustella ehtoja toimistostamme.

 

Verot ja valuuttakurssit tarkistetaan tarjouksen yhteydessä, kolme viikkoa ennen matkaa ja lipunkirjoituksen yhteydessä. Matkat tehdään kansainvälisillä reittilennoilla ja kuljetusmuodon erikoisluonteesta johtuen matkanjärjestäjällä on oikeus korottaa hintoja sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli lentohinnoissa, polttoainemaksuissa tai viranomaisten vahvistamissa lentoveroissa tapahtuu muutoksia.

 

Lisätietoja Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi, rokotuksista www.rokote.fi, lentomatkustamisesta ja pakkausohjeet www.finavia.fi. Suosittelemme myös matkustusilmoituksen tekoa https://matkustusilmoitus.fi

 

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Suosittelemme että passi on voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkistathan maahantulomuodollisuudet ja viisumit hyvissä ajoin ennen matkaa.

 

 

Matkaterveisin,

 

OULUN MATKATOIMISTO OY

Kirkkokatu 11 A 9

90100 Oulu

08336 900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi


< Takaisin edelliselle sivulle