MYYNNISSÄ VÄLIMEREN RISTEILY Oulun Matkatoimiston kanssa


Lataa esite tästä.

Uusi aamu alkaa upealla tavalla kauniissa ja mukavassa hytissä.Täytyy vain päättää, missä aamiaisravintolassa haluaisikaan nauttia aamiaisensa juuri tänään: maistuisiko omeletti vai kenties mehevät muffinit?

Laivan ikkunasta näkyy uusi satama ja kaupunki, joka tarjoaa tänä päivänä aivan uudenlaisia kokemuksia: kulttuuria, rantoja, shoppailua. Kun päivä on kulunut kaupunkiin tutustuessa, voi laivaan palaamisen jälkeen rentoutua esimerkiksi katsellen elokuvan suurelta valkokankaalta uima-altaan lämpimässä vedessä lekotellen.Uimisen ohessa kannattaa piipahtaa saunassa, josta on mieletön näköala merelle. Entä miten olisi drinkki ennen pientä päivälepoa, kenties mansikkamargarita tai kiivicolada?

Yksi päivän huippuhetkiä Costa Cruisesin huippuristeilijöillä on pitkä, nautinnollinen illallinen upeassa ruokasalissa. Joka ilta on tarjolla unohtumattomia makuelämyksiä kasviksista lihaan, ja jokainen illallinen on oma tapahtumansa. Ravintolassa jokainen asiakas on Hyvin Tärkeä Henkilö.

Aterian jälkeen kannattaa suunnata laivan teatteriin katsomaan huikeaa, värikkästä esitystä täynnä laulua ja tanssia.Ja lopuksi on aika rentoutua, oppia vaikkapa uusi tanssi – esimerkiksi kuuma tango –,viihtyä ihmisten seurassa ja saada uusia ystäviä.

Kaikki tämä on sinulle ilmaista. Kaikki tämä kuuluu risteilyn hintaan. 

 

Matka-aika: 5-12.10.2018 (7yötä)

 

Lentoaikataulut:

Oulu Helsinki 1145 – 1250

Helsinki Barcelona 1340 – 1635

Barcelona Helsinki 0800 – 1300

Helsinki Oulu 1555 – 1700

 

Matkaohjelma:

Perjantai 5.10.2018

Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja on vastassa Oulun lentokentällä, josta lähdemme klo 11.45 kohti Helsinkiä. Helsingissä koneen vaihto Barcelonan lennolle, Barcelonaan saavumme 16.35 paikallista aikaa. Kuljetus lentokentältä hotellille.

 

Lauantai 6.10.2018

Nautimme aamiaisen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme suomeksi opastetulle Barcelonan kaupunkikierrokselle bussilla. Kierroksen kesto noin 2 tuntia. Näemme kierroksen aikana upeita kohteita, mm. Casa Mila, Casa Batllo, Montjuic kukkula, Olympiastadion, Mirador del Alcalde näköalapaikka. Kierroksen päättyy satamaan, josta nousemme upean risteilijän Costa Mediterranean kyytiin! Risteilyllä sisältyy All inclusive heti laivalle saapumisesta alkaen, joten voit nauttia drinkit kannella ja lounasta ravintolassa.

 

Risteilyn reitti:

Lauantai 6.10.2018 Barcelona (Espanja) lähtö klo 20.00

Sunnuntai 7.10.2018 Valencia (Espanja) klo 09.00-23.59

Maanantai 8.10.2018 Meripäivä

Tiistai 9.10.2018 Marseille (Ranska) klo 08.00-18.00

Keskiviikko 10.10.2018 Savona (Italia) klo 09.00-17.00

Torstai 11.10.2018 Barcelona (Espanja) saapuminen klo 14.00

 

Torstai 11.10.2018

Laiva saapuu Barcelonan satamaan klo 14, jonka jälkeen uloskirjoittautuminen laivasta. Kuljetus satamasta hotellille, ilta vapaata aikaa nauttia Barcelonassa.

 

Perjantai 12.10.2018

Lähtö aikaisin aamulla hotellista kohti lentokenttää. Lentomme lähtee Barcelonasta klo 8.00, vaihdamme Helsingissä konetta ja saavumme Oulun lentokentälle klo 17.00.


Hintaan sisältyy:

- Lennot Norwegianin reittikoneella turistiluokassa

- Upea 5 yön Välimeren risteily PREMIUM parvekkeellisessa hytissä

- 1 yö ennen ja jälkeen risteilyn Barcelonassa

- All inclusive risteilyllä (kaikki ruoat ja virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla)

- Barcelonan hotellissa aamiaiset

- Lentokenttäkuljetukset Barcelonassa

- Kuljetukset satamaan ja satamasta Barcelonassa

- Suomeksi opastettu Barcelonan kaupunkikierros

- Verot ja viranomaismaksut (myös Barcelonan turistivero)

- 2 matkalaukkua ruumaan /hlö

- Etukäteen varatut istumapaikat lennoilla

- Oulun Matkatoimiston matkanjohtaja mukana matkalla

Matkan hinnat ja toteutuminen edellyttävät vähintään 20 matkustajaa.


 

Matkan hinta:

1997 € / henkilö

1hh lisämaksu 400 €/ 7 yötä.

 

Laskutuslisä 15€/lasku lisätään matkan hintaan.


Majoitustiedot:

Risteilyalus Costa Mediterranea *****

 

 

Costa Mediterranea on saanut innoituksensa italialaisista palatseista ja myös ulosanti on sen mukainen. Suomessa rakennettu alus on sisustukseltaan tyylikäs ja koristeellinen. Pienet yksityiskohdat, kuten taideteokset, säväyttävät kokonaisuutta entisestään ja luovat ylellisyyden tuntua. Mediterranean neljä ravintolaa tarjoavat upeaa gourmet -ruokaa päivittäin ja ystävällinen henkilökunta tekee kaikkensa toteuttaakseen vieraidensa toivomukset. Alukselta löytyy myös hyvinvointikeskus Ischia Spa, joka on kaunis ja rauhallinen paikka, jossa mieli lepää. Rentoutumisen ja hemmottelun vastapainoksi voit nauttia liikunnan ilosta hyvinvarustellulla kuntosalilla, urheilukentällä tai ulkoilma -juoksuradalla. Illat sujuvat mukavasti risteilijän discossa, kasinolla tai päivittäin vaihtuvassa showssa. Costa Mediterranealla koet hyvinvointi-, kaupunki- ja aktiiviloman, kaikki samalla kertaa!

 


 

 

Hytin varustus:
• Kaksi vuodetta, jotka on yhdistettävissä parivuoteeksi
• Parveke merelle
• Ilmastointi
• Minibaari (maksullinen)
• Radio
• Puhelin
• Interaktiivinen televisio
• Tallelokero
• Hiustenkuivain
• Kylpyhuone, jossa on suihku ja WC
• Runsaasti kaappitilaa
• Pelastusliivit

 

PREMIUM-luokka (kansilla 4-8)
• Parhaat hytit sijainniltaan
• Matkustajan käytössä kaikki aluksella tarjottavat palvelut
• Valittavana 1., 2. tai avoin kattaus illallisravintolaan
• Aamiainen mahdollisuus nauttia hytissä
• 24 h huonepalvelu käytössä veloituksetta
• Hytin koko on noin 20 neliötä (sisältäen parvekkeen)

 

Hotelli HCC Taber *** / Arago 256 Barcelona

HCC Taber -hotellirakennuksen on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Lluis Domènech i Montaner. Hotelli sijaitsee Barcelonan keskustassa, 8 minuutin kävelymatkan päässä Plaza de Catalunyalta sekä Las Ramblas -kadulta. Lähin metroasema on Passeig de Gracia.

Hotellissa on yhteensä 92 huonetta, joista jokaisesta löytyy parkettilattiat, WiFi, ilmastointi/lämmitys, työpöytä, puhelin, talletuslokero, sateliitti -TV, minibaari sekä kylpyhuone jossa hiustenkuivaaja.

 

 

Matkan maksaminen:

Ennakkomaksu 500e/hlö varauksen vahvistuksen yhteydessä. Loppumaksun ensimmäinen erä (50% loppumaksusta) 28.5.2018 mennessä, loppumaksun toinen erä 23.8.2018 mennessä. Halutessasi voit maksaa matkan luottokortilla (Visa ja Mastercard). Luottokorttilisämaksu 1 %.

 

Muutos ja peruutusehdot:

Ennakkomaksun eräpäivän jälkeen peruutuskulut ennakkomaksun verran, loppumaksun eräpäivän jälkeen 100 %. Suosittelemme kattavaa matkustajavakuutusta matkalle.

 

Peruutustilanteissa lääkärintodistus tulee toimittaa viipymättä matkatoimistoon.

Toimistokulumme on 50eur/hlö, jota ei palauteta muutos- eikä peruutustilanteissa. Emme palauta myöskään laskutuslisää.

 

Ilmoittautumiset Oulun Matkatoimistoon 19.2.2018 mennessä.

Puh. 08-336900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi

Nimet tulee ilmoittaa siinä muodossa kuin passissa.


 

Lisätietoja:

Hinnat perustuvat tarjousta tehtäessä voimassaoleviin hinnastoihin. Niiden muuttuessa varaamme oikeuden muuttaa tarjousta uusien hinnastojen mukaisiksi. Hinnat ovat sitoumuksetta, samoin aikataulut.

 

Kyseessä on valmismatka, johon sovelletaan erityisehtoja. Oulun Matkatoimiston valmismatkojen lisä- ja erityisehdot ovat nähtävissä nettisivuillamme http://www.oulunmatkatoimisto.fi/matkaehdot.7.html

Jos teillä ei ole mahdollisuus tutkia ehtoja nettisivuiltamme, voitte tiedustella ehtoja toimistostamme.

 

Verot ja valuuttakurssit tarkistetaan tarjouksen yhteydessä, kolme viikkoa ennen matkaa ja lipunkirjoituksen yhteydessä. Matkat tehdään kansainvälisillä reittilennoilla ja kuljetusmuodon erikoisluonteesta johtuen matkanjärjestäjällä on oikeus korottaa hintoja sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli lentohinnoissa, polttoainemaksuissa tai viranomaisten vahvistamissa lentoveroissa tapahtuu muutoksia.

 

Lisätietoja Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi, rokotuksista www.rokote.fi, lentomatkustamisesta ja pakkausohjeet www.finavia.fi. Suosittelemme myös matkustusilmoituksen tekoa https://matkustusilmoitus.fi

 

Matkalla tulee suomen kansalaisella olla 6 kuukautta matkan jälkeen voimassa oleva passi.

 

 

Matkaterveisin,

 

OULUN MATKATOIMISTO OY

Kirkkokatu 11 A 9

90100 Oulu

08336 900

myynti@oulunmatkatoimisto.fi


 < Takaisin edelliselle sivulle