Radio Kajauksen matka Fuengirolaan!

RADIO KAJAUS KUUNTELIJAMATKA

MATKA ESPANJAN FUENGIROLAAN

Upea Aurinkorannikko eli Costa del Sol tarjoaa hyvät mahdollisuudet lomailuun. Fuengirolan pitkä hiekkaranta ja rantapromenadi sopivat mainiosti rentoutumiseen tai vaikka aamulenkille.Tutustumisen arvoinen Malaga sijaitsee noin 20-30min taksimatkan päässä. Voit myös ottaa suoraan junan Fuengirolasta Malagaan. Malagassa on lukuisia ostosmahdollisuuksia, upea puisto, Picasso-museo sekä paljon erilaisia ruokaravintoloita, joissa voit maistella mm tapaksia ja espanjalaisia viinejä. Fuengirolan ja Malagan väliin jäävät mm Torremolinos ja Benalmadena. Valuutta Euro ja aikaero Suomeen -1h.


Alustavat Lentoaikataulut

17.10 Kajaani Helsinki 1735 – 1850 Finnair

17.10 Helsinki Malaga 2040 – 0015+1vrk Finnair

24.10 Malaga Helsinki 0105 – 0640 Finnair

24.10 Helsinki Kajaani 0825 – 0940 Finnair

 

Hotellitiedot PV El Puerto*** Fuengirola

Hotelli sijaitsee aivan rannan läheisyydessä, Paseo Maritimo rantakadulla. Malagan lentokentälle on matkaa n. 20 kilometriä. Hotellissa on kaikkiaan 300 tyylikästä pienehköä huonetta, jotka sijaitsevat kahdessa tornissa. Kaikissa huoneissa on ilmastointi/lämmitys, satelliitti TV, hiustenkuivaaja sekä parveke. Buffetaamiainen, ravintola ja moderni baari. Hotellin kattoterassilla on pyöreä uima-allas, josta on huikeat näkymät koko Fuengirolan ylle.


Hintaan sisältyy

- Lennot Finnairin reittikoneella turistiluokassa

- Majoitus jaetuissa 2hh parvekkeella (standardihuone) 6 yötä kohteessa

- Aamiainen hotellissa

- 1 matkalaukku 23kg ruumaan / henkilö, 1 x 8kg/hlö käsimatkatavara.

- Radio Kajauksen edustaja matkalla mukana


.

Matkan hinta 998€ / henkilö

 

Lisämaksusta +205€ / henkilö yhden hengen huone

+15€ / henkilö puolihoito per päivä sis illallisella ¼ viiniä ja ¼ vettä

 

Matkan maksaminen Ennakkomaksu 300e/hlö varauksen vahvistuksen yhteydessä. Loppumaksu kuusi viikkoa ennen matkaa, ellei yhteistyökumppanimme toisin ilmoita. Halutessasi voit maksaa matkan luottokortilla (Visa ja Mastercard). Luottokorttilisämaksu 1 %.

 

Muutos ja peruutusehdot Ennakkomaksun eräpäivän jälkeen peruutuskulut ennakkomaksun verran, loppumaksun eräpäivän jälkeen 100 %. Suosittelemme kattavaa matkustajavakuutusta matkalle.

 

Peruutustilanteissa lääkärintodistus tulee toimittaa viipymättä matkatoimistoon.

 

Nimenmuutokset ovat kuluttomia lentolippujen lipunkirjoitukseen saakka. Sen jälkeen perimme toimistokulun, jonka lisäksi mahdolliset yhteistyökumppanin perimät muutoskulut.

Toimistokulumme on 50eur/hlö, jota ei palauteta muutos- eikä peruutustilanteissa.

Laskutuslisä Kaikkiin laskuihin lisätään +15€ laskutuslisä

 

Nimet Nimilista ja huonejako tulee ilmoittaa erillisellä liitteellä loppulaskuun mennessä. Nimet tulee olla siinä muodossa kuin passissa.

 

Lisätietoja Hinnat perustuvat tarjousta tehtäessä voimassaoleviin hinnastoihin. Niiden muuttuessa varaamme oikeuden muuttaa tarjousta uusien hinnastojen mukaisiksi. Hinnat ovat sitoumuksetta, samoin aikataulut.

 

Kyseessä on valmismatka, johon sovelletaan erityisehtoja. Oulun Matkatoimiston valmismatkojen lisä- ja erityisehdot ovat nähtävissä nettisivuillamme http://www.oulunmatkatoimisto.fi/matkaehdot.7.html

Jos teillä ei ole mahdollisuus tutkia ehtoja nettisivuiltamme, voitte tiedustella ehtoja toimistostamme.

 

Verot ja valuuttakurssit tarkistetaan tarjouksen yhteydessä ja loppumaksun yhteydessä. Matkat tehdään kansainvälisillä reittilennoilla ja kuljetusmuodon erikoisluonteesta johtuen matkanjärjestäjällä on oikeus korottaa hintoja sopimuksen syntymisen jälkeen, mikäli lentohinnoissa, polttoainemaksuissa tai viranomaisten vahvistamissa lentoveroissa tapahtuu muutoksia. Mahdolliset muutokset huomioidaan loppulaskussa.

 

Lisätietoja Ulkoministeriön sivuilta www.formin.fi, rokotuksista www.rokote.fi, lentomatkustamisesta ja pakkausohjeet www.finavia.fi.

 

Matkalla tulee olla voimassa oleva passi. Suosittelemme että passi on voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen. Tarkistathan maahantulomuodollisuudet ja viisumit hyvissä ajoin ennen matkaa.

Ilmoittautuminen arkisin puhelimitse Radio Kajaukseen, 0440 957 000.

Yhteystiedot myös osoitteessa www.radiokajaus.fi.


 


< Takaisin edelliselle sivulle